ORIO ESTILORA! ESPERIENTZIA GASTRONOMIKOA

2-WEB-KOSTA-GASTRONOMIKAOrion bisita gidatu berri bat daukagu udarako , Orio Estilora! . Bisita honekin bisigu bat parrilan nola erretzen den ikasiko duzu.

 

Urola Kosta eskualdeko " Kosta Gastronomika " ekimenaren barruan dago bisita hau. 

Orioko kasuan gure erretegietako sukaldari maisuen eskutik bisigua Orio Estilora! erretzearen esperientzia biziko dugu.

Noiz: apiriletik irailera, ostiraletan.

Non: Xixario erretegia eta Orioko Barra, egunaren arabera .

Ordua: 13:00tik 14:00ra

Prezioa: 40 €. 

Bisigu eta txakolin dastaketa sartuta

Erreserba: Orioko turismo bulegoa, 943 83 55 65

 

Eskualdeko beste esperientzia gastronomikoak:

Getaria: Txakolinaren ibilbidea (informazio gehiago Getariako turismo bulegoa: 943 14 09 57)

Zumaia: Flysheko Olagarroa ( Zumaiako turismo bulegoa: 943 14 33 96)

Zarautz: Merkatua, astelehenetik ostiralera: 08:00-13:15 eta 17:00-20:15. Larunbatetan: 08:00-14:00

Aia: Gazta

FaLang translation system by Faboba